IT tippek

Informatikai tippek és trükkök a szoftverek hatékonyabb használatához.

Címkefelhő

ECDL - Számítógépes alapismeretek Windows 10 - MS Office 2016 rendszerben e-book

367 oldal/14,1 MB, formátum: PDF.

ISBN 978-963-365-525-2

Betekintés a könyvbe!

2013. október 15-től az IKT alapismeretek és az Operációs rendszerek modulok egyesítéséből új modul keletkezett, melynek neve: Számítógépes alapismeretek. A korábbi IKT alapismeretek és Operációs rendszerek modul megszűnt. A mindkét modul tartalmát magában foglaló új modul inkább gyakorlati jellegű és az operációs rendszerek használatára épül, elméletből a legfontosabb tudnivalókat tartalmazza.

A modul alapvető fogalmakat és készségeket határoz meg az számítógép használatával, fájlok létrehozásával és kezelésével, valamint hálózatokkal és az adatbiztonsággal kapcsolatban.

A kötetet az NJSZT syllabusa alapján dolgoztuk ki.

Bővebben

ECDL - Táblázatkezelés Windows 10 - MS Office 2016 rendszerben

429 oldal/18,4 MB, formátum: PDF.

ISBN:  978-963-365-530-6

Betekintés a könyvbe!

A Táblázatkezelés modulban a jelöltnek bizonyítania kell, hogy érti a táblázatkezelés lényegét, jártas az alapvető táblázatkezelési fogalmakban, képes a személyi számítógépen futó táblázatkezelő alkalmazás kezelésére. Tudnia kell, hogyan végezze el a táblázat kialakításához és formázásához szükséges műveleteket. Képesnek kell lennie egyszerű matematikai és logikai műveletek elvégezésére a képletek és függvények használatakor. Néhány emelt szintű művelet ismerete is szükséges, például objektumok importálása vagy diagramok készítése.

Bővebben