IT tippek

Informatikai tippek és trükkök a szoftverek hatékonyabb használatához.

Címkefelhő

Ashampoo PlanMaker 2016 (magyar) e-book

427 oldal/9,8 MB, formátum: PDF.

ISBN 978-963-365-675-4

Betekintés a könyvbe!

A PlanMaker az Ashampoo Office programcsomag táblázatkezelő programja, amellyel Excel kompatibilis munkafüzetek készíthetők.

Bővebben

ECDL - Számítógépes alapismeretek Windows 10 - MS Office 2016 rendszerben e-book

367 oldal/14,1 MB, formátum: PDF.

ISBN 978-963-365-525-2

Betekintés a könyvbe!

2013. október 15-től az IKT alapismeretek és az Operációs rendszerek modulok egyesítéséből új modul keletkezett, melynek neve: Számítógépes alapismeretek. A korábbi IKT alapismeretek és Operációs rendszerek modul megszűnt. A mindkét modul tartalmát magában foglaló új modul inkább gyakorlati jellegű és az operációs rendszerek használatára épül, elméletből a legfontosabb tudnivalókat tartalmazza.

A modul alapvető fogalmakat és készségeket határoz meg az számítógép használatával, fájlok létrehozásával és kezelésével, valamint hálózatokkal és az adatbiztonsággal kapcsolatban.

A kötetet az NJSZT syllabusa alapján dolgoztuk ki.

Bővebben

GstarCAD 2016 - Szövegkezelés e-book

 

72 oldal/2,7 MB, formátum: PDF.
ISBN 978-963-365-900-7

Könyvünk a GstarCAD 2016 – egyébként mindenben az AutoCAD programmal kompatibilis – szövegszerkesztési, szövegkezelési funkcióit tárgyalja. Egy-két kisebb eltérés azért felfedezhető (például ebben a verzióban nem lehet külső szövegszerkesztőt definiálni, a Text Editor szalag sem jelent még meg, illetve a Text Formatting eszköztár funkciókészlete sem teljesen azonos).

 

Microsoft Office 2016 (magyar változat) e-book

Az irodai használatban legelterjedtebb Microsoft Office komplex alkalmazáscsomag az előforduló minden szokásos igényt kielégítő megoldás. A Word szövegszerkesztő a professzionális színvonalú kiadványszerkesztők szolgáltatásait nyújtja, az Excel táblázatkezelő gazdasági-műszaki számításokra, elemzésekre használható, a PowerPoint program előadások látványos és hatásos segítője, az Outlook a levelezésen kívül igazi csoportos munkaszervezést biztosít. Ez a négy program alkotja az Office Standard csomagját. A professzionális Office csomag része az Access adatbázis-kezelő program is. Ezen öt program legfontosabb funkcióinak elérésére, használatára mind kitérünk a kötetben.

Bővebben