IT tippek

Informatikai tippek és trükkök a szoftverek hatékonyabb használatához.

Címkefelhő

Microsoft Office 2003 Professional sorozat (magyar verzió) e-book

3524 oldal/63 MB, formátum: PDF

ISBN 978-963-365-644-0

Az e-könyv csomag tartalma:

Az e-könyv csomag tartalmaz több száz, részletesen, lépésről lépésre kidolgozott mintapéldát. Ezek a feladatok általában a mindennapi életben is előforduló munkákat, gyakran, olykor naponta ismétlődő feladatokat mutatnak be, vagy ilyenek elvégzéséhez nyújtanak segítséget. A feladatok nagy részénél többféle megoldást is bemutatunk. A megoldások könnyen megérthetők, követhetők, mert a lépésről-lépésre végigvezetett megoldásban elmagyarázzuk a “miérteket” is. Ezek mellett minden egyes függvényt szintén több példával szemléltetünk. Összességében az Excel 2003 Biblia e-könyvben bemutatott a példák és feladatmegoldások száma meghaladja az ezret.

Extra könyvajánló: E-book csomagunk jelentős kedvezménnyel kapható, ráadásul mindegyik megvásárolt licenc érvényes egyszerre egy asztali és egy mobil eszközön telepítésre, így valójában még jelentős, pénztárca-barát, 50 %-os árkedvezményt is nyújt. Tehát egyet fizet, kettőt kap!

Microsoft Office Word 2003 - Alapok e-book

A kötet a szövegszerkesztő program alapvető ismereteivel, a telepítéssel, felhasználói felülettel, a szövegbevitel legfontosabb tudnivalóival foglalkozik.

Bővebben